Reparaties

Er is niks vervelender dan dat uw landbouwvoertuig kapot is en gerepareerd moet worden. U kunt in dat geval contact opnemen met mij, ik probeer dan zo snel mogelijk bij u te zijn en het te repareren zodat u snel weer verder kan met uw werkzaamheden.

Werklampen

Wanneer u in het duister aan het werk bent en de halogeen lampen toch niet voor genoeg licht zorgen, dan kunt u uiteraard ook contact met mij opnemen. Ik kan namelijk de halogeen lampen vervangen door led lampen zo heeft u veel meer zicht tijdens het werk. Ook voor aanhangwagens en of machines waar nog geen lampen op aangebracht zijn die kan ik voorzien van led. natuurlijk kan ik ook uw bestaande lampen repareren of extra verlichting aanbrengen aan uw voertuig.

Aanlaseind

Wanneer u verschillende machines heeft is het u vast opgevallen dat er verschillende categorieën opvanghaken zijn. nu is dit niet altijd even makkelijk wanneer u bijvoorbeeld een schuifbord heeft waar categorie 2 opzit en uw trekker categorie 1 heeft. dit kan ik voor u verhelpen door er categorie 2 opvanghaken/aanlaseind aan te maken. zo kunt u gemakkelijk het schuifbord achter de trekker plaatsen.  

 

Onderdelen bestellen

Natuurlijk kunt u bij mij ook uw onderdelen bestellen voor uw landbouw voertuig, tuin en park machine, smeermiddelen of werkplaats benodigdheden. ik ben trotse dealer van Kramp, als u bij mij voor 18:00 besteld ligt het vaak de volgende dag al klaar.